Stichting CineNoord
Artistiek en zakelijk leider.

In 2011 heb ik CineNoord opgericht. Sindsdien presenteert CineNoord wekelijks een thematisch avondprogramma van film met inhoudelijk voorprogramma en sinds 2014 vindt om de week het jeugdprogramma ZienInNoord met filmworkshops plaats.

Door een afwisselende en onderscheidende programmering samen te stellen, kan jong en oud kennismaken met films die verrassen en die relevant zijn. Daarnaast is CineNoord een belangrijke ontmoetingsplaats voor inwoners van Rotterdam-Noord en omgeving.
CineNoord heeft inmiddels Rotterdam-breed bekendheid opgebouwd. Naast filmvertoningen op onze vaste locatie bij Studio de Bakkerij organiseren we ook incidenteel voorstellingen op andere locaties. Zoals film in de openlucht of filmmiddagen voor ouderen in een verzorgingshuis. En binnenkort maken we een start op een nieuwe vaste locatie in Rotterdam-West.

Begin 2014 is de stichting opgericht. De bestuursleden bestaan uit betrokken Rotterdammers die actief zijn in de culturele sector. Mede door hun inzet zijn het programma en de organisatie gedurende de jaren versterkt.